Whispering Glenrose

pepijn

               

Ned. Int. Ch. Whispering Glenrose's                   

Geb. 21 april 1990  Ü   21 januari 2003                      

 Pepijn Belgisch, Hongaars, Oostenrijks, Luxemburgs, Duits en Duits VDH Kampioen, Europees kampioen 1992 en 1993, Reserve Wereldkampioen in Wenen.

Pepijn was een kind van WG Hale Gitte en Danish Aegir v.d. Drunenborgh.(zie verder) Pepijn was een goudkleurige Golden die,  22 maanden oud, een veldwerkkwalificatie behaalde. Op latere leeftijd is hij veel mee gegaan als picker-up bij jachten in BelgiŽ. Als showhond gaf het hem een voorsprong op de concurrentie omdat hij alleen de honden in de gebruikshonden klasse, als die er al waren, hoefde voor te blijven. Dit heeft geresulteerd in een kleine 50 1e Uitmuntends met CAC(IB) in diverse landen.

                      

 

Trots zijn we er wel op dat een aantal van deze titels alleen te behalen zijn als de Golden in het bezit is van een Fieldtrialcertificate, oftewel bewezen heeft om ook te kunnen werken in het jachtveld. 

Van de diverse overige titels hier een bloemlezing, zoals meerdere malen Bundes- en Europa-sieger, Zweilandersieger '92 en Zentraleuropasier '95,2x Belgian Winner, Kampioensreu Clubmatch GRCN in 1993, Reserve Kampioen Winner '92 en '95 en 1e Golden Best in Show in Nederland, diverse malen BIS in het Buitenland,