Whispering Glenrose

Veteranen Kampioen Whispering Glenrose's Regina Maybe.
geb. 7 februari 1998                  Ü  9juli 2009   

dochter van Whispering Glenrose's Lou Lou en Multi Ch. Scrabble of Glen Sheallag.

Hier Best of Sex 
in Maastricht 2002 

 

Omdat we graag Goldens hebben die beschikken over de mogelijkheid om te werken, hebben we een combinatie gemaakt met Scrabble, een jachtgebruikshond met Fieldtrial certificaten. In de vier voorgaande generaties van Scrabble is steeds de moederhond een Fieldtrailer, zodat in een rechte lijn, moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en betovergrootmoeder in het bezit waren van fieldtrial certificaten en de Franse titel Trialer. 

Maybe was de eerste hond in onze kennel die, voordat er de verplichting was, onderzocht en vrij bevonden is van afwijkingen aan de voorhand. Natuurlijk voldeden haar heup- en ooguitslagen aan de eisen van de Golden Retriever Club Nederland.

Maybe heeft haar eerste nest gekregen in 2000 van Cosy Cockery v.d. Golden Angels en op 10 december 2001 heeft ze haar tweede nest gekregen, nu van Dewmist Seascenario.  Een derde nest was in april 2003 met Dawson v.d. Golden Angels  en haar laatste nest in juli 2004 van Jefgenya's Out of th Bleu

Maybe is ook een aantal keren geshowd. Dat had als resultaat een aantal plaatsingen met Uitmuntend in Nederland, BelgiŽ, Hongarije, en CAC'S in BelgiŽ, Hongarije en sinds september 2001 ook in Luxemburg.
In Luxemburg slaagde ze erin om niet alleen Best of Breed en Best in Group te worden maar werd ze onder Tamas Jakkel ook nog Reserve  Best in Show. 
Dortmund was het volgende succes CAC en ResCACIB. Hiermee had ze nu ook CAC's in Duitsland en in Nederland.
Ze heeft nu ook haar tweede CAC in Nederland behaald op de tentoonstelling in Maastricht onder Mrs Arnold.

In de nazomer van haar leven is ze in slechts 3 tentoonstellingen nog Veteranen Kampioen geworden.