Whispering Glenrose

odin

                                                  

Belgisch Kampioen Odin v.d. Drunenborgh 

 

Het begon met Odin.

Een Golden Retriever reu uit de beroemde Drunenborgh Kennel van Mevr. Thea Berts-Gerbers.

Na een selectie gesprek kwamen we in aanmerking voor een pup. Ondanks het feit dat in eerste instantie onze voorkeur uitging naar een teefje kregen we een reu aangeboden uit het nest van Whispering van de Drunenborgh en Ponki's Buri. Na informatie bij andere reu-eigenaren hebben we gekozen voor een reu

Zoals gebruikelijk bij Thea mocht je niet kiezen maar werd de pup gewoon in je handen geduwd.

Van Odin hebben we nooit geen spijt gehad. Het was weliswaar niet zo'n topper in de show, diverse plaatsingen en een paar CAC's en CACIB's, maar zijn werkkwaliteiten waren enorm. 
Via de diplomadagen naar workingtesten en uiteindelijk een kwalificatie op een veldwedstrijd.

Ook op de diplomadagen waren de resultaten niet bijzonder, maar het resulteerde wel in club als KNJV C, B en A-diploma's, maar op de workingtesten heeft hij ruim 7 jaar aan de top gestaan en in zowel de C, B1, B2 als in de A-klasse alle topplaatsen bereikt, en 6 x uitgenodigd voor de toenmalige versie van de ploegenwedstrijd. Eenmaal was hij aanwezig op de ploegenwedstrijd samen met 3 van zijn zoons. Zijn laatste A-diploma werd behaald op ruim 11 jarige leeftijd. Op zijn laatste workingtest, de zeer moeilijke workingtest bij Baron de Vinck, behaalde hij de vierde plaats in de hoogste klasse met de complimenten van alle keurmeester gezien zijn werkcapaciteiten op de leeftijd van 12 jaar.

Tot op 12 1/2 jarige leeftijd een graag gezien jachtpartner, vader van een aantal jachtgebruikshonden,

van Soho-honden en van vele fijne huishonden.