Whispering Glenrose

hale gitte

Ned. Kampioen Whispering Glenrose's Hale Gitte,
Lux. Dts en Dts VDH Kampioen

 

Kind van Fair Whispering v.d. Princehaven en Chevannne Migthy Endeavour.

Werkelijk de eerst geboren Golden met de Kennelnaam Whispering Glenrose's. De bevalling verliep niet zo voorspoedig en bij de geboorte heeft Ria al beslist dat deze pup zou blijven wat er ook zou gebeuren. 

Op haar eerste show waar ze als pup van goed zes maanden aanwezig was in de puppyklasse werd al voorspeld door diverse keurmeesters dat dit een topper zou worden en dat we de pup niet waard waren als ze niet binnen twee jaar kampioen zou zijn. 

Tien maanden oud was haar eerste Best of Breed in Duitsland, gevolgd door diverse malen BOB in Nederland, Duitsland, en andere landen. Op haar eerste show na de noodzakelijke 24 maanden nodig voor het Nederlands Kampioenschap met weer een BOB definitief Nederlands Kampioen.

Verder behaalde ze ook de kampioenschapstitel in Luxemburg, is ze dubbel kampioen in Duitsland en behaalde ze in 1996 op 9-jarige leeftijd ook het Wereldkampioenschap in Wenen.

Zij is de enige Golden die er in is geslaagd om op de Kampioensclubmatch van de Golden Retriever Club Nederland 3x Beste teef en 2 x Best in Show te worden.

Gitte is de moeder van Multi Champion Whispering Glenrose's Pepijn.

P.S. Ze is ook nog in het bezit van een C-diploma, wat Ria met haar behaalde.