Whispering Glenrose

whispering

           

Fair Whispering van de Princehaven

Ü 

zittend op de achtergrond met haar dochter Gitte (liggend)
en haar kleinzoon Pepijn (zittend)

Kind van Silvermoon van de Princehaven en Danish Aegir v.d. Drunenborgh en stammoeder van de Whispering Glenrose's Kennel.

Whisper(tje) ook wel Wipwap genoemd was een teefje dat eigenlijk voor Marijke de Wit bestemd was, maar gezien het aantal honden dat al bij haar verbleef, leek het haar beter om haar niet aan te houden. Wij vonden het vlak na de geboorte al een Beauty vandaar dat we de afspraak hadden gemaakt dat ze dan bij ons zou komen. Zij is dus de start en stammoeder van de Whispering Glenrose's Kennel.

Whisper was geen "Show"hond. Ze deed in de ring precies waar ze zin in had en dat was meestal net niet wat Ria wilde. Toch behaalde ze diverse plaatsingen waaronder een CAC in BelgiŽ.

Haar eerste en tweede nest waren met Chevanne Mighty Endeavour (Churchill). De eerste in onze kennel geboren pup kwam met nog al wat strubbelingen. Daarom besloot Ria haar te houden. Deze pup is uitgegroeid tot Whispering Glenrose's Hale Gitte .

Later heeft ze nog twee nesten gehad met Odin v.d. Drunenborgh en nog een nest met Oberon of Glen Sheallag.

Whisper was een geboren moedertje en ook later bij pups van andere teefjes in onze kennel speelde ze een prima pleegmoeder.                                                   Ook de wat opdringerige "dekkerige" reutjes op de cursus werden door haar duidelijk op hun nummer gezet.